image/svg+xml
25% Laddar app...

Trafikkontroll

Häggenås, Jämtlands Län

Jämtland, en summering av polisens trafikarbete under dagen

Läs mer

Observera: Sidan behöver javascript för att fungera optimalt, men nedan följer en nedbantad version.

16 september 10:42, Trafikkontroll, Jämtlands län

Jämtland, en summering av polisens trafikarbete under dagen

Under morgonen hölls en trafikkontroll på riksväg 87, strax utanför Östersund. Fem förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Högsta uppmätta hastighet var 97 km/timmen på en 80-sträcka.

Ungefär samtidigt stoppades en förare i centrala Östersund efter att ha använt mobiltelefon i samband med färd. Föraren fick böter. En stund senare stoppades ytterligare en förare av samma anledning, norr om Östersund. Även den föraren fick böter.

Under förmiddagen hölls också en trafikkontroll på E45 vid Häggenås, Östersund. Alla trafikanter passerade utan några anmärkningar.

Vid 10-tiden stoppades en bilist på E45 vid Lorås, Strömsund, efter att ha kört 108 km/timmen på en 90-sträcka. Böter utfärdades. En timme senare rapporterades ytterligare en bilist för hastighetsöverträdelse på sträckan.

Vid 13-tiden hölls en trafikkontroll på E45 i Lit. En förare stoppades efter hastighetsöverträdelse. Föraren hade kört 103 km/timmen på en 70-sträcka. Böter utfärdades och körkortet omhändertogs.

En timme senare fick en förare böter efter hastighetsöverträdelse på E45 vid Kläppe, Östersund.

Ytterligare en trafikkontroll hölls under eftermiddagen på riksväg 84 vid Kolsäter i Härjedalen. Två förare fick böter på grund av för höga hastigheter.

Källa: Polismyndigheten