image/svg+xml
25% Laddar app...

Mord/dråp, försök

Angereds torg, Göteborg

En man är knivskuren på Angereds torg.

Läs mer

Observera: Sidan behöver javascript för att fungera optimalt, men nedan följer en nedbantad version.

31 oktober 12:30, Mord/dråp, försök, Göteborg

En man är knivskuren på Angereds torg.

Vi får in larm om att en man är knivskuren i magen utanför Skatteverket på Angereds torg. Ett flertal patruller och ambulans åker till platsen. Mannen har enligt initiala uppgifter blivit knivskuren i magen och blöder kraftigt. Han förs med ambulans till sjukhus.

Ett flertal personer har setts lämna platsen i samband med händelsen. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Polis på plats tar vittnesuppgifter. Flera patruller och helikoptern deltar i sökandet efter gärningsperson. Ingen gripen i nuläget.

Uppdatering kl. 12:32 Mannen var initialt vaken och talbar när ambulans och polis anlände till platsen.

Uppdatering kl. 13:35 Platsen som varit avspärrad är platsen där mannen anträffades. Det är inte själva brottsplatsen i sig. Händelsen är nu rubricerad som grov misshandel.

Uppdatering 201101 kl. 10:56 Under gårkvällen strax innan klockan sju hämtades en man i 40-årsåldern till förhör. Han greps efter förhör och sitter nu anhållen för försök till mord. Ytterligare en man i 30-årsåldern blev under kvällen anhållen i sin frånvaro och kunde strax efter midnatt gripas på en adress på Hisingen. Han sitter nu också anhållen för försök till mord. Ärendet leds av åklagare.

Källa: Polismyndigheten