image/svg+xml
25% Laddar app...

Mord/dråp, försök

Hjalmar Brantingsgatan, Göteborg

Vi får in ett larm om en man som blivit knivskuren. Två gripna.

Läs mer

Observera: Sidan behöver javascript för att fungera optimalt, men nedan följer en nedbantad version.

27 februari 08:33, Mord/dråp, försök, Göteborg

Vi får in ett larm om en man som blivit knivskuren. Två gripna.

Vi får in ett larm om en knivskuren man vid en bensinstation på Hjalmar Brantingsgatan. Mannen har blivit knivskuren i buken. Polis och ambulans åker till platsen. Den knivskurne mannen är vaken och talbar. Han förs kort efter med ambulans till sjukhus. Skadeläget är enligt uppgift allvarligt, men stabilt. Polis spärrar av platsen för teknisk undersökning. Det finns uppgifter och spår som pekar mot en lägenhet i närheten. Polis kan där gripa två personer misstänkta för försök till mord.

Uppdatering kl. 10:16 Polis genomför dörrknackning i området och på den aktuella adressen. Lägenheten är avspärrad. De två gripna är män i 35- respektive 40-årsåldern.

Uppdatering kl. 15:05 Polisen har i samband med dagens utredningsarbete kunnat gripa ytterligare en person i ärendet. Totalt är nu alltså tre män i 35-40-årsåldern gripna för försök till mord. Den knivskurne mannen är i 40-årsåldern och vårdas fortsatt på sjukhus. Läget är enligt uppgift fortsatt allvarligt, men stabilt. Mer detaljer i utredningen kan inte lämnas i nuläget. 

Källa: Polismyndigheten