image/svg+xml
25% Laddar app...

Rån

Brantholmsgrän, Stockholm

Efter en del utredningsarbete greps en man misstänkt för grovt rån, rån samt grov misshandel utomhus på Brantholmsgrän i Skärholmen.

Läs mer

Observera: Sidan behöver javascript för att fungera optimalt, men nedan följer en nedbantad version.

03 mars 01:35, Rån, Stockholm

Efter en del utredningsarbete greps en man misstänkt för grovt rån, rån samt grov misshandel utomhus på Brantholmsgrän i Skärholmen.

Vid  01:30 tiden och utomhus på Brantholmsgränd hotade gärningspersonen till sig brottsoffrets mobiltelefon samt medhavd väska. Gärningspersonen skadade även brottsoffret med ett vasst föremål. Detta utreds i en förundersökning angående grovt rån. Brottsoffret fördes till sjukhus med ambulans för fortsatt vård av sina skador. 

Brottsoffret i utredningen angående grov misshandel tog sig till en kamrat och berättade att han utomhus på Brantholmsgränd vid 01:30-tiden blev skadad av ett vasst föremål på ena armen. Brottsoffret hade inte sett gärningspersonen tillräckligt bra för att kunna beskriva personen, det han nämnde var att det hade gått fort samt att gärningspersonen var klädd i något svart på överkroppen.

Brottsoffret i utredningen angående rån var utomhus på Brantholmsgränd när gärningspersonen kom fram och hotade till sig brottsoffrets mobiltelefon. Detta hade skett någonstans mellan 01:30- 02:00.

Uppdatering klockan 13:37
Efter beslut av åklagare är mannen anhållen på sannolika skäl misstänkt för grovt rån. De övriga misstankarna mot honom kvarstår och kommer fortsättas att utredas.

Källa: Polismyndigheten