image/svg+xml
25% Laddar app...

Trafikolycka

Ödsmål, Stenungsund

Vält grävmaskin vi Lunna på en åker, misstanke om rattfylleri. Möjligen har samma maskin varit involverad i flera olyckor.

Läs mer

Observera: Sidan behöver javascript för att fungera optimalt, men nedan följer en nedbantad version.

07 april 17:10, Trafikolycka, Stenungsund

Vält grävmaskin vi Lunna på en åker, misstanke om rattfylleri. Möjligen har samma maskin varit involverad i flera olyckor.

Räddningstjänst, ambulans och polis kallas till Lunna vid Ödsmål efter uppgifter om en vält grävmaskin på en åker. Föraren ska enligt uppgift från platsen finnas kvar i grävaren. Räddningstjänsten arbetar på platsen.

Samtidigt kommer det uppgifter om att en grävmaskin redan vid ca kl 16.30 varit i Skredvikshamnen och under körning från platsen kört ner i diket mm. Det handlar troligen om samma grävmaskin. Vid det tillfället ska ett vittne talat med föraren som då upplevdes som påverkad. Ytterligare uppgifter talar om att grävmaskinen ska ha skadat fordon på en parkeringsplats för en matvaruaffär.

Föraren av grävmaskinen körs med hjälp av polis till Kungälvs sjukhus för provtagning. Misstanke om rattfylleri. Inga kända personskador i övrigt. Utredningen får visa vad och vilka skador som grävmaskinisten orsakat under färd. Inga kända personskador för närvarande.

Rättelse 19.30: Den tidigare händelsen 16.30-tiden var vid Skedhammarsviken. 

Källa: Polismyndigheten