image/svg+xml
25% Laddar app...

Mord/dråp

Kista, Stockholm

En man i Kista har träffats av flera skott. Han har avlidit till följd av detta. Polisen har inlett en brottsutredning med rubricering mord.

Läs mer

Observera: Sidan behöver javascript för att fungera optimalt, men nedan följer en nedbantad version.

18 april 02:43, Mord/dråp, Stockholm

En man i Kista har träffats av flera skott. Han har avlidit till följd av detta. Polisen har inlett en brottsutredning med rubricering mord.

Anhöriga till den avlidne har underrättats om dödsfallet. Polisen genomför en insats i vilken brottsplatsen har spärrats av. Kriminaltekniker och specialsökhund genomför en brottsplatsundersökning. Vittnen förhörs på platsen.

Polisen söker efter gärningsmän som efter att ha avlossat flera skott lämnade platsen. Ingen misstänkt person är ännu gripen.

Det ska ske en inventering av filmer i fasta kameror i området.

Uppdatering klockan 11:55
Polisens arbete med att ta reda på vem eller vilka som kan misstänkas för mordet fortsätter. Ingen person är gripen. Teknikernas arbete med att söka och säkra spår är inte avslutat.

Polisen kommer inte kunna berätta om vilka uppgifter som har kommit fram i utredningen då detta kan försena och försvåra utredningen.

Uppdatering klockan 15:45
Under dagen har teknikerna avslutat sitt arbete på brottsplatsen, vilket gör att den avspärrning som har funnits är borttagen. Utredningsarbetet fortsätter och ännu är ingen person gripen.

Polisen kommer genomföra dörrknackning i området för att se om någon har uppgifter att lämna som hjälper polisen i utredningsarbetet. Information går även att lämna via 114 14 och kontakformuläret på polisens webbplats.

Källa: Polismyndigheten