image/svg+xml
25% Laddar app...

Mord/dråp, försök

Värnamo

Flera samtal om bråk och eventuell skottlossning.

Läs mer

Observera: Sidan behöver javascript för att fungera optimalt, men nedan följer en nedbantad version.

18 april 14:11, Mord/dråp, försök, Värnamo

Flera samtal om bråk och eventuell skottlossning.

13.38 Flera samtal kommer till polisen gällande ett bråk och en eventuell skottlossning i Värnamo. Flera polispatruller beordrades till platsen.

En person har anträffats skadad på platsen. Personen har förts till sjukhus för vård. Polisens presstalesperson har inga uppgifter gällande personens skadeläge.

Polisen finns på plats för att utreda vad som har hänt. En förundersökning har inletts och polisen har spärrat av den misstänkta brottsplatsen.

UPPDATERING 14:56

Polisen utreder händelsen som försök till mord. En rad utredningsåtgärder har vidtagits och pågår. Avspärrningar är fortsatt upprättade.

UPPDATERING 16:20

Polisen kan bekräfta att skottlossning skett. Avspärrningar är fortsatt upprättade och undersöks av kriminaltekniker. En rad utredningsåtgärder har vidtagits och polisen arbetar fortsatt med bland annat dörrknackning och förhör. Personer har frihetsberövats och medtagits till polisstationen för förhör, och kontakt med åklagare sker kontinuerligt om eventuellt fortsatta tvångsmedel.

Polisen är fortsatt intresserad av tips och iakttagelser som rör händelsen. Den som har uppgifter att lämna ombeds ringa 114 14 eller ta kontakt med polis på plats.

Källa: Polismyndigheten