image/svg+xml
25% Laddar app...

Sjukdom/olycksfall

Eskilstuna

Barn har på något sätt fallit från en lägenhet - Fröslunda.

Läs mer

Observera: Sidan behöver javascript för att fungera optimalt, men nedan följer en nedbantad version.

29 maj 18:54, Sjukdom/olycksfall, Eskilstuna

Barn har på något sätt fallit från en lägenhet - Fröslunda.

18:11 Polisen larmades till en adress i Fröslunda. Larmet inkom via sjukvårdens larmcentral (SVLC). Ett barn, som är under fem år, ska på något sätt fallit från en lägenhet. Höjden är inte preciserad för polisens presstjänst.

Polis åkte till platsen. Barnet fördes till sjukhus med ambulans. Enligt tidiga uppgifter var barnet vaket men i övrigt har polisens presstjänst inga detaljer om skadeläget.

Polisen ska utreda orsaken till händelsen. Ingen är delgiven brottsmisstanke, rubriceringen är vållande till kroppsskada. Poliserna på plats arbetar med att försöka bilda sig en klarare uppfattning om vad som inträffat. En del i detta är att prata med personer som befunnit sig i närområdet. Poliserna kommer också att fotodokumentera platsen. 

Uppdatering 19:49

Flera polispatruller har lämnat platsen. Poliserna har pratat med personer som befunnit sig i närområdet. Platsen har fotodokumenterats. 

Barnet bedöms vara allvarligt skadat. 

Tipsa polisen

Vet du något om händelsen? Du kan prata med poliserna som finns på plats. Du kan även ringa polisen på 114 14 eller tipsa via tipsformuläret.

Källa: Polismyndigheten